Info

Infoa alueesta ja ikärajasta

Kuvaesitys vaatii JavaScriptin.

Tervetuloa Koljonvirta Teatteriin Mansikkaniemelle Iisalmeen!

Teatterille pääsee Ouluntien kautta sekä Vanhaa Kainuuntietä pitkin. Ensisijaisesti P1 alue on varattu linja-autoja sekä invaparkkeerausta varten. Henkilöautojen tulee parkkeerata P2 alueelle, jonka täytyttyä henkilöautoja otetaan vastaan myös P1 alueelle. Alla lista alueen palveluista. Teatteripalvelut 1-2, näyttelyt 3-7 ja ravintolapalvelut 8-9.

TEATTERIKATSOJALLE

1. Koljonvirta Teatteri -näyttämö

2. Lipunmyyntikojut

ALUEEN NÄYTTELYT

3. Mäntylä: Rukajärvensuunnan historiayhdistyksen ”Elämää sodan keskellä” – valokuva-, video- ja multimedianäyttely sekä Miitri Oikarisen Ase- ja militarianäyttely sodan molemmilta osapuolilta, Suomelta ja Neuvostoliitolta

4. Juhani Ahon museo: Huom! Varokaa! Naisia! – Kotirintaman taitavat ja työteliäät naiset

5. Koljonvirran vauhtipyörän näyttely

6. Kärkimerkit Oy: Citroen autoesittely

7. Ympäristötaideteos ”Järkee ja hikkee”

RAVINTOLAPALVELUT

8. Väliaikatarjoilut järjestää Metsäpirtin Pitopalvelu Oy

9. Metsäpirtin Pitopalvelu: buffetruokailumahdollisuus ryhmille ennen ja jälkeen esityksen, tilattava etukäteen

 

IKÄRAJASTA

Koljonvirta Teatterin Tuntemattomassa Sotilaassa huumorin ja draaman lisäksi käsitellään kuolemaa, kuten alkuperäiseen teokseenkin kuuluu. Heikkisen dramatisointi ei poikkea alkuperäisteoksesta kieleltään millään lailla; kirosanoja ei ole lisätty eikä poistettu. Näytelmä sisältää myös paljon iloisia ja onnellisia kohtauksia. Surua ja kuolemaa ei kaunistella, mutta niilä ei mässäilläkkään. Näytelmässä nähdään itsemurhia ja teloituksia, mutta verta ei roisku. Pommit paukkuu ja musiikki soi, mutta missään vaiheessa ei ylitetä 83db rajaa.

Ohjaaja Apell kommentoi itse asiaa siten, että se vanhempi, joka sulkee television sotaelokuvan lapsiltaan, poissulkisi myös näytelmämme. Apell on myös sanonut, että omat 8-9 vuotiaat lapset hän toisi teosta katsomaan, mutta jokaisen vanhemman tulee tehdä päätös itse.
Tervetuloa teatteriimme!