Aiemmat produktiot

Koljonvirta Teatteri on huimalla nopeudella kasvanut teatteri, Iisalmen Mansikkaniemen historiallisella ja luonnonkauniilla alueella. Kesäteatterin katettu katsomo paikoittaa jopa 750 katsojaa, mutta poutaisella säällä lisäpenkit tarjoavat istuinpaikat vielä yli 200:lle hengelle. Tarjoamme laadukasta teatteriviihdettä.

AIEMMAT PRODUKTIOT

Kesällä 2017 esitimme  Suomi 100 -juhlavuoden kunniaksi ainutlaatuisen spektaakkelin, mitä ei ennen Suomen teatterihistoriassa oltu nähty. Väinö Linnan klassikkoteoksen Tuntematon sotilas -suurproduktion dramatisoi Antti Heikkinen ja ohjasi Ismo Apell. Vahvaa ohjausta ja dramatisointia tuki Nightwishin musiikki sekä pommit ja muut erikoistehosteet.

Katsojia vuonna 2017 kävi 18148, mikä on Koljonvirta Teatterin ennätys – samalla teatterimme sijoittui TOP 5 kesäteatterin joukkoon kansallisella tasolla.

Koljonvirta Teatteri on isännöinyt Mansikkaniemen kesäteatteria vuodesta 2014 alkaen. Ensimmäisenä kesänä ohjelmassa oli Aleksis Kiven Olviretki. Koljonvirta Teatterin toisella kaudella vuonna 2015 yleisöennätyksiä rikkoi Kauppa-auto 12 000 katsojalla. Vuonna 2016 Karavaanari -komedia kaunisteli aiempia ennätyksiä vielä korkeammalle saaden 14 000 katsojaa. 2016 kesällä Karavaanarin lisäksi ohjelmistossa oli lastennäytelmä Me Rosvolat.