TULEVAT TUOTANNOT

Vuonna 1981 ensi-iltansa elokuvateattereissa saanut klassikkokomedia ”Pölhölä” saa uuden versionsa Iisalmessa kesällä 2019. ”Spede” Pertti Pasasen työryhmineen kirjoittama ”Pölhölä” oli aikansa katsotuin Suomikomedia elokuvissa ja televisiossa. Tästä suomalaisen television elokuvaklassikosta ei tiettävästi vielä tähän päivään mennessä tehty teatteriversiota. Lavaversiossa tullaan näkemään ja kuulemaan alkuperäisen elokuvan hivahteita, sillä mukana näytelmän teossa ovat elokuvan ideakaksikko Aake Kalliala ja Heikki Kinnunen.

Ratkiriemukas komedia herää näyttämöllä eloon Koljonvirta teatterin tuttujen ja lahjakkaiden kasvojen esittämänä. Palaa siis ensi kesänä kanssamme huumorin alkulähteille!

Suuren suosion kesällä 2018 Ränssin kievarin kesäteatterissa saanut Kari Tapio 15 kesää -laulunäytelmä saapuu tulevana kesänä Savon lavoille. Rooleissa nähdään tangokuningattaret Marita Taavitsainen ja Tiina Räsänen, sekä Ruotsin Talentkisan voittaja Dimitri Keiski ja Juse Venäläinen.
Kari Tapion tunnetut laulut säestää Onnentähti orkesteri. Kari Tapion laulut sekä esiintymiset tanssipaikoilla ja konserteissa ovat useimmille suomalaisille käyneet tutuiksi vuosien varrella. Mutta mitä tapahtui kulissien takana? Millaista oli Kari Tapion ja hänen vaimonsa Piian arki? Mistä salaisuuksista ei puhuttu? Tämä laulunäytelmä avaa ovia sinne, mihin aikaisemmin ei ole ketään päästetty – Kari Tapion kotiin ja arkipäivään. Värikkäät tapahtumat seuraavat toisiaan.
”15 kesää mä salaa rakastin, mut tunteitani käsitteli hän kuin pakastin. Mä kun melkein rakentamaan aloin lemmenpesää!”

MENOVINKKI:

Kasari saapuu Kuopion Rauhalahdelle, oletko valmis?