Koljonvirta Teatteri

Rauhalahti Teatteri – Karavaanarit 2 – Caravan riders of the lost humor 27.6-10.8.24

Ismo Apellin ja Halvatun Pappojen Jamppa Kääriäisen kirjoittama Karavaanarit 2 -Caravan riders of the lost humor on jo ympäri Suomen multimenestykseen nousseen Karavaanarit -musiikkinäytelmän hulvaton jatko-osa. Vuosikymmen ja leirintäalue on vaihtunut ja nyt eletään 90-luvun loppua, hetkeä juuri ennen suurta lamaa.  On juhannusaatto ja yön aikana kolme pariskuntaa sekoittuvat taas jälleen sananmukaisesti keskenään.

Leirintäalueen omistaja Reiska on kyllästynyt työhönsä ja erityisesti kaikkiin asiakkaisiinsa. Kyttäävien kausipaikkalaisten lisäksi hänen oloaan ei helpota angstinen tytär, alueelle änkeytyvä verkostomarkkinointi napakymppipariskunta ja viimeisen juhannus keikkansa heittävä Suomen vahvin mies amerikkalaisen managerinsa johdolla. Karavaanari kakofonia on valmis, kun ensimmäisestä osasta tutuksi tullut huijari Elmeri ja hänen siskonsa Unelma saapuvat puskaparkkiin camping alueen reunalle kepposet mielessään. Kenen vierestä Elmeri herää juhannusyöstä täällä kertaa.

Hulvattomassa musiikkikomediassa esiintyy Jamppa Kääriäisen lisäksi mm. suoraan Amerikasta paluun tekevä vuoden 2004 Euroviisu edustaja ja Voice of Finland kilpailija Gary Revel Jr., Ari-Kyösti Seppo, Kati Rissanen, Mikko Paananen, Iitu Apell, Elmiina Apell, Mikko Laitinen sekä Vuonna 85-musikaalista tuttu, Euroopan mestari nyrkkeilijä Juho Haapoja.

Musiikista vastaa jo tutuksi tullut Rauhalahti House band johtajanaan Lauri Vuolteenaho.

Ensi-ilta 27.6.24 klo 19.00

Esitykset
29.6-10.8.24
ti, ke, to klo 19
la, su klo 15

Esityksen kesto n. 2h (sis. väliajan)
Suositusikäraja K7

 


LIPUT

Teatterin tekemisessä mukana